Perfect BBQ Friday Dinner | Fitnesschloe

Fitnesschloe

Annons

Perfect BBQ Friday Dinner

Att äta för att kroppen ska få i sig all näring är viktigt för att fungera optimalt även de dagar man inte tränar :) Ikväll njuter jag utav denna fina middagen som består utav kycklingfilé, stekt zucchini, tomat, basmatiris och Waldenfarm’s sockerfria BBQ sås! :) Jag måste verkligen säga att detta blev en HELT perfekt middag i mina ögon.

bbq-fredag

Det var verkligen så himla gott och så skönt att få i sig riktig mat efter en lång dag. Recension på såsen kommer även inom kort! Jag kom faktiskt precis hem från en heldag i stan med min mormor då vi köpt en del kläder inför hösten. Om jag ska vara ärlig så var det nog nästan 1 år sedan jag köpte något annat än enbart träningskläder, haha!! 😉

Jag har faktiskt aldrig tänkt på att ”klä upp mig” fint utöver gymmet, vilket ändå skrämmer mig lite grann då vi faktiskt även lever ett liv utanför träningen..

Så att köpa nya kläder idag var verkligen behövligt och så otroligt skönt! :) Yttligare ett steg mot något bra! Ikväll så kommer jag att tillbringa min tid med min mormor och morfar hemma hos dom och bara mysa med lite gott framför en film.

Träningen har jag inte brytt mig om nu på 3 dagar men är tillbaka imorgon igen då jag har väldigt spännande och roliga nyheter att dela med mig utav till er :) Nu ska jag sätta igång lite smått med flyttstädningen innan det är dags för oss att flytta, lika bra att börja i tid känns det som. Jag skriver mer om det i ett annat inlägg! Angående mina nya ”planer” i mitt liv med nya värderingar kommer jag även sammanfatta det i ett kommande inlägg så att ni förstår vad som händer i mitt liv just nu. Hoppas ni också får en helt fantastisk fredagskväll! :) /Kram Chloe

Kommentarer
Annons
stats