Enjoy food outside your kitchen | Fitnesschloe

Fitnesschloe

Annons

Enjoy food outside your kitchen

Hej på er! En alldeles lysande kväll spenderas med min pappas sambo på Restaurang La Trattoria här i Malmö.

la-trottoria

Att avsluta en ganska så skön skoldag på detta sättet är för mig guldvärt! Som jag tidigare har nämnt så är livet till för att njutas och ikväll NJÖT JAG som aldrig någonsin. Jag måste vara ärlig med att säga att jag åt det godaste, mjukaste, degigaste glutenfria bröd jag smakat i hela mitt liv! <3 Jag har alltid förr varit bröd-tokig och när jag nu smakade första biten på detta drömbrödet…

Alltså det är svårt att beskriva hur gott det var! Det som är så underbart med just detta matstället är att de har glutenfria alternativ på både pizza, pasta och bröd vilket gör att vi som är känsliga även kan få njuta 🙂 Så himla bra!

Till middag ikväll åt jag stekt, vitlöks marinerad kycklingfile på en bädd utav stekt sparris och tomat! En underbar måltid med så mycket smak, samtidigt som det var en väldigt nyttig måltid självklart. Att äta ute på restaurang behöver absolut inte menas med att man måste äta något onyttigt eller liknande. Bara för att man tränar och är ”fitness intresserad” behöver man inte stå inne i sitt kök dagarna långa och koka sin kyckling, väga sin potatis eller vad man nu gör. Livet är till för att levas och nyttiga alternativ finns där alltid att välja mellan 🙂

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats